Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”, „Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza site-ul web Lemnuci („Serviciul”) operat de Editura Clopos Saga („noi”, „noi” sau „al nostru”).

Accesul și utilizarea Serviciului sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și celorlalți care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu vreo parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

1. Conținut

Tot conținutul de pe site-ul web Lemnuci, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafică, logo-uri, videoclipuri, fișiere audio, cod de software și orice alt material („Conținut”) este proprietatea Editurii Clopos Saga sau a licențiatorilor săi și este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce, distribui, modifica, afișa public, executa public, transmite sau exploata în alt mod niciun Conținut fără permisiunea scrisă prealabilă a Editurii Clopos Saga.

2. Utilizarea Serviciului

Sunteți de acord să utilizați Serviciul numai în scopuri legale și într-un mod care să nu încalce drepturile altora sau să restricționeze sau să inhibe utilizarea și utilizarea Serviciului de către oricare altă persoană.

3. Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Editura Clopos Saga. Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. Recunoașteți și sunteți de acord că Editura Clopos Saga nu va fi responsabilă sau direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricăror astfel de site-uri web sau servicii.

4. Declarație de confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre modul în care colectăm, utilizăm și divulgăm informațiile dumneavoastră personale.

5. Modificări ale termenilor

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o modificare semnificativă va fi determinat la discreția noastră.

6. Legea guvernantă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține seama de conflictul de prevederi legale.

Politica de Returnare Lemnuci

Ne dorim să fiți complet mulțumiți de produsele achiziționate de la Lemnuci. Dacă nu sunteți mulțumit de o comandă, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să remediem situația.

Dreptul de Retragere:

Ca și client, beneficiați de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage dintr-un contract la distanță, fără a fi nevoit să vă justificați decizia. Perioada de retragere expiră la 14 zile după:

  • Ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Condiții de Returnare:

Pentru a fi eligibile pentru returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să fie în aceeași stare în care au fost livrate.
  • Să fie nedeteriorate, nepătate sau folosite.
  • Să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile incluse.

Excepții:

Următoarele categorii de produse nu pot fi returnate:

  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator (ex: cărți cu coperți moi, jocuri desigilate etc.).

Procedura de Retur:

Pentru a returna un produs, vă rugăm să urmați acești pași:

  1. Contactați-ne prin email la [email protected] în termen de 14 zile de la primirea comenzii, menționând numărul comenzii și motivul returului.
  2. Vom procesa solicitarea dumneavoastră și vă vom furniza instrucțiuni pentru returnarea produsului.
  3. Ambalați produsul în mod corespunzător în ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.
  4. Costurile de transport pentru returul produselor vor fi suportate de către dumneavoastră, cu excepția cazului în care produsul a fost livrat greșit sau este defect.

Rambursarea:

Odată ce produsul returnat este primit și inspectat, vom procesa rambursarea în termen de maxim 14 zile. Rambursarea se va face prin aceeași metodă de plată folosită pentru achiziționarea produsului, cu excepția cazului în care ați convenit altfel cu noi.

Produse Defecte sau Livrate Greșit:

În cazul în care ați primit un produs defect sau greșit, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la primire. Vom înlocui produsul sau vom oferi o rambursare completă, inclusiv costurile de transport.

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la:

Editura Clopos Saga

Email: [email protected]

Telefon: 0753949683